Valitettavasti et voi tilata tuotteitamme kyseisestä maasta. Undefined

Tukku- ja yritysmyynti

Me Fudge Lovessa valmistamme herkullista englantilaista kermatoffeeta, Fudgea. Tämä herkkusuiden suosikki on valloittanut maailmalla ja nyt me haluamme tarjota kahviloille, kaupoille ja muille myyjille tilaisuuden ostaa fudgeamme normaalia suuremmissa tukkuerissä. 

Fudge on erinomainen myyntituote kahviloille pitkän myyntiaikansa johdosta. Fudge pysyy tuoreena kaksi, jopa kolme viikkoa, eikä vaadi kylmäsäilytystä. Lisäksi värikäs tuote on varsinaista silmänruokaa, joka sopii niin kahvin seuraksi, jälkiruoaksi kuin herkutteluun.

Fudge Loven Fudge valmistetaan käsityönä täällä Helsingissä ja toimitetaan asiakkaalle tuoreena muutaman päivän sisällä tilauksesta.

Tietoa fudgestamme

  • ei gluteiinia
  • ei säilöntäaineita
  • käsintehty

Mahdolliset allergeenit:

  • laktoosi
  • voi sisältää jäämiä pähkinöistä
  • soijalesitiini (suklaassa, mutta ei tuplasuklaassa)

Tilaaminen

Jokainen tukkupakkaus sisältää vähintään 3,0 kiloa fudgea. Fudge tehdään heti tilauksen saavuttua ja fudgen suositeltu myyntiaika on kolmen viikon ajan valmistuksen jälkeen. Fudge ei mene vanhaksi vielä kolmen viikon jälkeen, mutta se alkaa kovettua.

Kuljetus

Kuljetukset saapuvat yleensä 3-5 päivää tilauksen lähettämisen jälkeen. Hätätapauksissa älä epäröi ottaa yhteyttä ja voimme yrittää nopeuttaa toimitusta, jos mahdollista!

YHTEYSTIEDOT

Lisätietoja varten, ota yhteyttä:

ma-pe 9:00-15:00
puh. +358 50 593 8416
richard@fudgelove.fi