Valitettavasti et voi tilata tuotteitamme kyseisestä maasta. Undefined

Toimitusehdot

Yhteystiedot

Lisätietoja varten, ota yhteyttä:

ma-pe 9:00-15:00
puh. +358 50 593 8416
richard@fudgelove.fi

Hinnoittelu

Hinnat ovat listattu euroissa (EUR). Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron (14%).

Yleistä

Kaikkien tuotteiden myyjänä toimii Fudge Love Oy (2543646-8). Toimitamme ja myymme tuotteita vain Suomen sisällä. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tilaukset tehdään internetissä osoitteessa www.fudgelove.fi ostoskortin kautta. Tilauksia voi myös tehdä puhelimen ja sähköpostin välityksellä. Tilattuasi tuotteita lähetämme tilausvahvistuksen sähköpostitse, joka sisältää tilauksen hinnan, toimituskulut ja listan tilatuista tuotteista. Tilausvahvistuksen vastaanottaminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä. Tilaamalla asiakas sitoutuu toimitusehtoihin.

Yleisimmät toimitusajat Suomessa ovat 3-5 päivää tilaamisesta riippuen ostopäivästä ja toimitustavasta. Tuotteita ei postiteta yleisten suomalaisten juhlapyhien aikana. Kaikki tuotteet toimitetaan Itellan SmartPOST:in avulla. Fudge Love Oy ei vastaa viivästyksistä, jotka johtuvat Itellan toiminnasta tai ylivoimaisistä esteistä. Epätavallisten toimitusaikojen tapahtuessa asiasta ilmoitetaan verkkokaupan etusivulla.

Palautukset

Fudge Love Oy ei hyväksy tuotepalautuksia. Viallisten tuotteiden tapauksessa, kaikki valitukset tulee ohjata kauppiaalle. Kaikki valitukset käsitellään viipymättä.

Vianmääritys

Jos tuote on kadonnut tai vahingoittunut kuljetuksen aikana, tai se ei ole kuten muuten kuvattu, valitus on jätettävä yhteydenottolomakkeella 14 päivän kuluessa tilauksesta. Jos paketti on vioittunut postissa, reklamaatiot tulee välittää Itellalle.

Maksaminen Visalla, Visa Electronilla ja MasterCardilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Maksuturva Group Oy (2121703-0) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Maksuturva Group Oy näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Maksuturva Group Oy:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Maksuturva Group Oy, Business ID: 2121703-0
Keilaranta 5
02150 Espoo
Finland
 
Puh.: +358 9 4241 7040
Verkkosivusto: www.maksuturva.fi

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Maksuturva Group Oy (2121703-0) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.